Posman Taxaties

Aankoopbegeleiding

Bij de zoektocht naar het huis van uw dromen of de perfecte bedrijfslocatie komt vaak meer kijken dan u verwacht. Vragen en onzekerheden kruisen uw pad en soms moeten in korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen worden. Momenten waarop de persoonlijke begeleiding en het deskundige advies van een gekwalificeerd adviseur de helpende hand bieden. Posman Taxaties beschikt over jarenlange ervaring in en kennis van de vastgoedmarkt en helpt u graag uw dromen te verwezenlijken.

In dit traject is in principe alles mogelijk. Posman Taxaties en Aankoopbegeleiding inventariseert uw wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden, bekijkt panden die in aanmerking komen, gaat mee naar, voert namens u de onderhandelingen en contractbesprekingen en begeleidt u naar de notaris. En indien gewenst brengt Posman Taxaties u ook graag in contact met ervaren en deskundige financiële adviseurs voor de financiering van uw droomplek.

Het is ook mogelijk Posman Taxaties alleen voor deeldiensten in te schakelen. Neemt u gerust contact op voor verdere informatie.