top of page

Aankoopbegeleiding

Onderzoek heeft uitgewezen dat kopers die een aankoopmakelaar inschakelen, gemiddeld 4% goedkoper uit zijn dan wanneer zij zelf onderhandelen. Wil jij ook zeker zijn van je investering en voorkomen dat je teveel betaalt? Dan is het kiezen voor aankoopbegeleiding een echte aanrader! Lees in deze blog waarom het de moeite waard is om te investeren in een aankoopmakelaar.

We begrijpen dat je zelf wilt bepalen waar je wel of geen advies over wilt. Daarnaast is iedere woningzoekende en woning anders. Waar de één de tijd en kennis heeft om bezichtigingen zelf te doen, heeft de ander juist advies nodig bij het selecteren van geschikte woningen en wil niets aan het toeval overlaten.

Voor ieder wat wils, op de manier die het beste bij je past. Daarom bieden wij drie opties voor aankoopbegeleiding: basishulp, actieve hulp en compleet ontzorgd.

Bedrijfsvertegenwoordiger

Basis hulp

Je bent degene met voldoende tijd en kennis die zelf op zoek gaat naar je droomhuis. Je maakt een selectie en de eerste bezichtiging doe je zelfstandig. Heb je je droomhuis gevonden? Dan schakel je ons in als aankoopmakelaar, vanaf dan kijken we met je mee!

Het kopen van een huis

Actieve hulp

Je hebt je wensen helder en een goed idee van het type woning dat je zoekt. Uit het woningaanbod kun je zelf woningen selecteren die voor jou interessant zijn. Zodra de eerste bezichtiging in de agenda staat vind je het prettig om een deskundig makelaar aan je zijde te hebben. Daar gaan we dan!

Sleutels overhandigen

Volledig ontzorgd

Misschien heb jij nog geen idee welke woning bij je past, of je wensen nog niet helder op je netvlies, of het ontbreekt je simpelweg aan tijd! Zodra bij jou de wens ontstaat om een woning te kopen wil jij graag aankoopbegeleiding van ons.

Aankoopbegeleiding?

Laat ons dan jou aankoopmakelaar zijn! Wij helpen je om je droomwoning te vinden en we kunnen zelfs de onderhandelingen voor je voeren. Stuur een berichtje of laat je nummer achter, dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

Bedankt voor uw aanvraag

bottom of page