top of page

Een taxatierapport nodig?

Je hebt een andere woning gekocht en/of je gaat je eigen huis verkopen. In beide gevallen is nagenoeg altijd een taxatierapport nodig. Wij kunnen daarbij helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring en ruim ca 3000 taxaties zijn wij een expert in de Zuid-Limburgse woningmarkt.

Bij Posman Taxaties kun je terecht voor een eerlijke en betrouwbare waardebepaling van je woning. Een taxatie is cruciaal voor verschillende doeleinden, zoals het aanvragen van een hypotheek of het nemen van verkoop- en aankoopbeslissingen.

Ons taxatierapport biedt een deskundige schatting van de actuele waarde van je huis. Voor het opstellen van dit rapport bezoeken we de woning en beoordelen we alle relevante juridische en technische aspecten. We baseren onze taxatie op deze informatie, onze marktkennis, en een grondig onderzoek naar de transactieprijzen van vergelijkbare woningen.

Ingeborg, onze register taxateur, is gecertificeerd bij Stichting Vastgoed Cert, geregistreerd bij NRVT, en aangesloten bij validatie-instituut NWWI. Dit garandeert een professionele en betrouwbare taxatie.

Bel mij terug

We bellen u zo snel mogelijk terug

bottom of page